Impresii

,,Am citit totul pe nerasuflate si nu pot spune decat ,,wow” (in sensul cel mai bun al cuvantului, esti o profesionista in ceea ce faci). Descrierea ta astrologia corespune perfect felului  lui de a fi. Iti multumesc si pentru studiul de compatibilitate, imi era foarte necesar, deoarece am pierdut destul timp in relatiile anterioare si nu mai voiam asta. Am sa ma gandesc si o sa cantaresc cele scrise in astrograma si te voi contacta pentru cateva intrebari, bineinteles in masura in care iti va permite timpul. Multumesc din tot sufletul pentru tot!”Mihaela, Bucuresti

,,Multumesc mult pentru ajutor, m-ai pus pe ganduri si chiar vreau sa schimb niste aspecte legate de viata mea. Nu pot sa cred ca mi-a luat atat sa vad aceste lucruri simple pe care le faceam gresit” Veronica, New Delhi

,,You are the best! Te admir si abia astept sa vad ce imi rezerva si anul viitor, pentru ca anul asta deja a fost unul bun, asa cum ai spus” Adnana,Italia

,,Ești o persoana specială, cum foarte rar întâlnești. Am stabilit o conexiune atât de profunda, încă de la prima conversatie, încât am impresia ca suntem prietene de o viața. Mi-am putut deschide sufletul in fata ta, fără nici un fel de rețineri. Am primit sfaturi prețioase, pline de maturitate, chiar si la întrebări copilărești. Din partea ta am primit de-a lungul timpului doar înțelegere si certitudinea ca este cineva lângă mine sa ma sprijine in orice moment. Îți mulțumesc ca exiști si ca am avut norocul sa te cunosc!” Alina P.

,,Deci jur ca esti altceva, nici psihologul nu m-a scos atat de rapid din depresie” Elena H.

,, Am crezut ca la vârsta mea iubirea este o prostie, ca pot sa traiesc si fără ea. Ca e mai comod sa stau intr-o relație stabilă, cu un om care ma iubește, decât sa risc sa ramân o femeie singura de la 40 de ani. Roxana ma ajutat sa imi regasesc pofta de viata si increderea in mine, dar si in relatia mea. Scriu aceste randuri in semn de multumire pentru ca a fost acolo oricand am avut nevoie. Ea nu este genul de astrolog care iti vorbeste 1 ora si apoi nu il mai intereseaza de viata ta. A stat atatea ore din timpul ei liber sa ma convinga de niste lucruri pe care efectiv nu aveam puterea sa le vad. Daca nu ma credeti, stati cu ea de vorba si va veti convinge.” Alexa C.

,,De cand te-am vazut prima data la televizor am stiut ca trebuie sa vorbesc cu tine. Am simtit acea caldura in voce si in suflet si nu m-ai dezamagit. Iti doresc din suflet sa poti sa ajuti tot mai multi oameni. Desi ai spus ca o sa imi cumpar casa pana maxim in Mai-Iunie, este luna Aprilie si deja am gasit.” Georgiana A.

,, Nu am crezut la inceput ca poti doar prin data nasterii mele, loc si an sa faci mare lucru,mai ales ca nu ne cunoasteam deloc, dar cand mi-ai facut o descriere mai buna in astrograma decat puteam eu sa vad inainte la persoana mea. Vad mai clar unde gresesc acum si incerc sa schimb.”   Simona V.

,,A aparut acea situatie dificila de care tot mi-ai spus anul trecut. Momentan nu depinde de mine, dar cum mi-ai spus ca va veni, am fost macar pregatita si nu am mai cheltuit bani aiurea in ultimele luni cum planuiam. De acum voi astepta sa treaca.”Ioana Maria I.