,,Deasupra umbrei oricarui nor se afla lumina unei stele.” Pitagora

Ne-am convins cu totii ca viata noastra este imperfecta si tot pe atat de frumoasa, numai ca vine acel moment cand vrem sa gasim niste raspunsuri. Cert este ca nu as fi ales sa fiu astrolog vedic daca nu as fi fost sigura de eficienta acestei astrologii si de faptul ca te vei convinge si tu.

Cateva cuvinte despre mine…

Primele dati am plecat in SUA cu programe pentru studenti, apoi pentru cursuri si dezvoltare personala. Trebuie sa recunosc ca stiintele oculte si tehnicile de aflare a viitorului mereu m-au fascinat mereu, dar nu am fost niciodata adepta vrajitoriilor. La inceput am privit totul ca pe un hobby, deoarece simteam ca imi echilibreaza energiile si ma stimula sa descopar mai mult. Apoi din pura curiozitate si dupa aproape doi ani de studiu, am vazut ca lucrurile incep sa se lege!

Dupa multe foarte multe experiente reusite( astrograme, horoscoape lunare, saptamanale, citire a karmei si meditatii), am ajuns sa pot intui destinul unei persoane prin intermediul datei de nastere! Acest lucru m-a motivat si mai mult sa-mi doresc sa ajut oameni, dar in primul rand sa ma ajut pe mine cand am o situatie dificila!

Meditatia si un foarte bun guru , m-au facut sa constientizez ca lucrurile materiale si cele care ne fac cu adevarat fericiti, sunt diferite!